gototop
Srpski latinicaSrpski ćirilicaMagyar

Gyorslinkek

kovess minket facebook on 3
szemetszallitas
temetesek
mezoori-szolgalat
vizellatas
menetrend
temerini-medence
sportcsarnok
48-as-rendszer
Ön elégedett-e weboldalunk kinézetével, illetve funkcióival?
 

 A közművállalat vízvezeték karbantartó szolgálata ma, november 19-én Szőregen, az Belgrádi utcában, a 26-os családi ház előtt javításokat végez. 15 órától 17 óráig, vagyis ameddig a munkálatok tartanak, az egész településen szünetelni fog a vízellátás.

{ 20.11.19.}
 

A közművállalat vízvezeték karbantartó szolgálata ma, Kolónián az Újvidéki utcában, a 170-es számú családi ház előtt javításokat végez. 16 óráig, vagyis a munkálatok ideje alatt, a környéken szünetelni fog a vízellátás.

{ 20.11.19.}
 

Temerin község rendkívüli helyzetekkel megbízott törzskarának 2020. november 10-i döntése értelmében a kommunális közvállalat értesíti a lakosságot, hogy:

 

a központi épületben és egyéb zárt helyiségekben működő szakszolgálatok ezentúl két váltásban dolgoznak .

  • novemberben nem olvassák le a vízórákat, csakúgy, mint a téli hónapokban, a tavalyi átlagfogyasztást számlázzák,
  • a közvállalat illetékesei kérik a polgárokat, hogy az ügyfélpanaszokat (számla elszámolás, víz- és hővezeték meghibásodása stb.) telefonon vagy elektronikus levél útján jelentsék, csökkentve ezzel a személyes kapcsolatokat,
  • amennyiben lehetséges, számláikat elektronikus úton vagy a pénzbeszedőnek fizessék, azonban ha mégis a kommunális közvállalat pénztáránál teszik ezt, az ügyfelek közötti távolság legalább 2 méter legyen,
  • az egyéb kommunális tevékenységet érintő gondokról, javaslatokról, amennyiben nem sürgős, a járvány elmúltával tegyenek bejelentést,
  • a sportcsarnokot igénybe vevő egyesületeknek, akik számára engedélyezett az edzés, valamint a közönség nélküli mérkőzések lejátszása, kötelezően be kell tartaniuk a sportra vonatkozó előírásokat.

Minden egyéb tevékenységünkről és felhívásunkról napi rendszerességgel tájékoztatjuk Önöket a kommunális közvállalat honlapján valamint Facebook oldalon.

Telefon: 021 843 666

E-mail : Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.

{ 20.11.13.}
Kategorija: О nama
 

A közművállalat vízvezeték karbantartó szolgálata hétfőn, november 11-én 10 órától 13 óráig  javításokat végez Járekon, a Zdravko Čelar utcában. Ez idő alatt az egész településen szünetelni fog a vízellátás.

{ 20.11.09.}
 

A kommunális közvállalat szakszolgálat pénteken, 2020. november 6-án, kezdi az októberi számlák kézbesítését és a kommunális szolgáltatások megfizettetését. Elkerülhető a sorban állás a postán, a közvállalatban vagy a bankban, ha a fogyasztóink tartozásukat számlakézbesítéskor a közvállalat munkásának fizetik ki. Emlékeztetjük polgárainkat, hogy ha rendszeresen és a feltüntetett határidőn belül rendezik tartozásaikat, akkor számlájukat az összeg 5%-ával csökkentjük.

{ 20.11.06.}
Kategorija: О nama
 
1. oldal / 2