gototop
Srpski latinicaSrpski ćirilicaMagyar

Gyorslinkek

kovess minket facebook on 3
szemetszallitas
temetesek
mezoori-szolgalat
vizellatas
menetrend
temerini-medence
sportcsarnok
48-as-rendszer
Ön elégedett-e weboldalunk kinézetével, illetve funkcióival?
 

  

A szeptemberi vásár (2020.09.27.) meg lesz tartva. Kapunyitás reggel 6 órakor. Ezúton szólítjuk fel a vásárlókat és az eladókat, hogy tartsák tiszteletbe a biztonsági előírásokat, valamint a vásár felügyelőjének utasítását.

 
{ 20.09.23.}
Kategorija: Tržnica
 

Áramszünet következtében szombaton,2020.szeptember 19-én, 8-13 óráig, Temerin területén nem lesz folyamatos vízellátás. Amíg  helyre nem áll az áramszolgáltatás a vásártéri és a kolóniai szivattyútelepen áramfejlesztők segítségével működtetik a kutakat, ily módon nehézkesebb lesz a vízellátás, de a vízvezeték-hálózatban is jelentősen csökkenhet a nyomás.

{ 20.09.18.}
Kategorija: Vodovod
 

Szerdán, szeptember 16-án kezdődik a vízmérők állásásnak leolvasása, elszámolása és a szeptemberi vízfogyasztás megfizettetése. A vízóra leolvasása, vagyis a tényleges vízfogyasztás megállapítása az egyetlen módja a pontos megfizettetésének. Ezért kérjük a polgárokat, hogy tegyék lehetővé a vízórákhoz való hozzáférést. Ha, valami miatt nem tehetik meg, akkor a vízóra állását jelentsék telefonon, a 843-666-os telefonszámon, villámpostán vagy személyesen.

{ 20.09.15.}
 

A járeki Livadica szivattyútelepen miután egyik kútban feltört a homok, a közvállalat munkásai kénytelenek voltak az adott vízforrást  a hálózatról lekapcsolni.  Amíg a szitacsere nem történik meg, a nyomáscsökkenést úgy próbálják elkerülni, hogy a  járeki vízvezeték hálózatot  rákapcsolják a Temerinire. Jelen pillanatban a vezetékben lerakodott homok  eltávolítása folyik, melynek elvégzése napokig is eltarthat.

{ 20.09.02.}
Kategorija: Vodovod
 

A szemétszállító jármű meghibásodása következtében mától, (hétfő, 2020. június 1.) pár napon keresztül a háztartási szemét elszállítása egész nap, azaz két váltásban történik, délelőtt és délután. Az adott körzetből a nap folyamán mindenképpen elszállítják a szemetet. Kérjük a polgárok megértését!

{ 20.06.01.}
Kategorija: Čistoća
 
1. oldal / 2