gototop
Srpski latinicaSrpski ćirilicaMagyar

Gyorslinkek

kovess minket facebook on 3
szemetszallitas
temetesek
mezoori-szolgalat
vizellatas
menetrend
temerini-medence
sportcsarnok
48-as-rendszer
Ön elégedett-e weboldalunk kinézetével, illetve funkcióival?
 

Од петка, 03.07.2020.године врши се подела и наплата  ,  јунских рачуна за основне комуналне услуге. На грађане апелујемо да рачуне плаћају инкасантима код својих кућа, кад год су у могућности да то ураде или благајни ЈКП - а . Наравно плаћње је омогућено и на шалтерима пошта, банака , а и електронским путем. Плаћањем у року назначеном на рачуну остварује се  и попуст од 5% на износ задужења који ће бити исказан на следећем рачуну.

{ 20.07.02.}
Kategorija: О nama
 

A közművállalat vízvezeték karbantartó szolgálata kedden, június 30-án Temerin szűkebb központjában (a könyvtárnál) javításokat végez. 8 órától 14 óráig a a környéken szünetelni fog a vízellátás.

{ 20.06.30.}
 

A járvány okozta nehézségek ellenére a kommunális közvállalat felkészülve várja a fürdőzőket. A medenceközpont 2020. június 27-étől minden nap 10-19 óráig  várja a látogatókat, azzal hogy az ülővizes termálmedence csak a jövő hétvégétől kezd üzemelni.  Hagyományunkhoz híven az első két napon, szombaton és vasárnap ingyenes a fürdőzés. A napi belépőjegy és a bérlet ára   a tavalyihoz képest  nem változott. Felhívjuk figyelmüket, hogy továbbra is be kell tartani a kormányrendelet előírásait (távolságtartás stb.).

{ 20.06.26.}
Kategorija: Medenceközpont
 

Folyamatban van a vízmérők állásásnak leolvasása, elszámolása és a júniusi vízfogyasztás megfizettetése. A vízóra leolvasása, vagyis a tényleges vízfogyasztás megállapítása az egyetlen módja a pontos megfizettetésének. Ezért kérjük a polgárokat, hogy tegyék lehetővé a vízórákhoz való hozzáférést. Ha, valami miatt nem tehetik meg, akkor a vízóra állását jelentsék telefonon, a 843-666-os telefonszámon, villámpostán vagy személyesen.

{ 20.06.16.}
 

Június 18-án elismervény ellenében kezdetét veszi az üres vegyszeres palackok begyűjtése a temerini mezőgazdasági termelőktől. A vegyszer felhasználása után háromszor vízzel jól mossuk ki őket és a begyűjtésig biztos helyen tároljuk. A vegyszeres flakonokat semmi esetre sem szabad egyéb anyagok tárolására használni, elásni, vízbe dobni, szemétbe vagy kukába dobni vagy elégetni.

A csomagolóanyagok átadásának időpontjai:

- 2020. június 18-án Temerinben 8,00-11,00 óráig a kommunális közvállalat telepi részlegén,

- 2020. június 18-án Szőregen 11,30 -13,00 óráig a szőregi piacnál.

{ 20.06.11.}
Kategorija: Čistoća
 
1. oldal / 4