gototop
Srpski latinicaSrpski ćirilicaMagyar

Брзи линкови

pratite nas na facebook u 3
jkp_temerin_plan_odnosenja_smeca
jkp_temerin_raspored_sahrana
Informacije o obustavi isporuke vode
jkp_temerin_red_voznje
jkp_temerin_temerinski_bazen
jkp_temerin_sportska_hala
jkp_temerin_sistem48
Да ли сте задовољни изгледом и функионалностима нашег сајта?
 

Од петка, 03.07.2020.године врши се подела и наплата  ,  јунских рачуна за основне комуналне услуге. На грађане апелујемо да рачуне плаћају инкасантима код својих кућа, кад год су у могућности да то ураде или благајни ЈКП - а . Наравно плаћње је омогућено и на шалтерима пошта, банака , а и електронским путем. Плаћањем у року назначеном на рачуну остварује се  и попуст од 5% на износ задужења који ће бити исказан на следећем рачуну.

{ 02.07.20}
Kategorija: О нама
 

Служба водовода  ЈКП-а  ће у уторак, 30.јуна 2020. године изводити радове на санирању хаварије на водоводној мрежи у ужем делу центра 1. МЗ Темерин ( код библиотеке ).  За време радова , а планирају се од 8 до 14 часова  без воде ће бити корисници у ближој околини наведене локације .

{ 30.06.20}
 

У складу са спољном температуром и завршетком припрема комплетног базенског комплекса,  оптерећених  утицајем епидемије Корона вирусом на комплетно функционисање свих служби ЈКП-а , коначно су се стекли услови за отварање базенског комплекса и почетак овогодишње купалишне сезоне. Базени се отварају у суботу, 27. јуна 2020. године , радно време је од 10 до 19 часова. Због ситних поправки " мали  "  термални базен неће бити у функцији наступајућег викенда . Улаз за посетиоце је бесплатан прва два дана  ( субота, недеља ), а од понедељка се примењује Ценовник непромењен у односу на прошлу годину. Посетиоци се позивају на поштовање мера Владе Републике Србије везане за ситуацију са епидемијом Корона вируса ( физичку дистанцу  пре свега...).

{ 26.06.20}
Kategorija: Базен
 

У току је очитавање водомера за обрачун и наплату јунске  потрошње воде. Молимо грађане, кориснике услуга нашег Предузећа, да инкасантима омогуће приступ водомерима ,а у ситуацији да то нису у могућности сами очитају водомер и стање доставе на већ уобичајене начине: попуне и у Управну зграду ЈКП-а доставе образац обавештења које им инкасанти оставе или стање јаве на телефон ЈКП-а 021/843-666.

{ 16.06.20}
 

Акција прикупљања испраног амбалажног отпада који потичу од средстава за заштиту биља је у току. Пољопривредне произвођаче обавештавамо да ће у општини Темерин према распореду и уз издавање потврде о предатом отпаду бити организовано прикупљање отпадне амбалаже од средстава за заштиту биља која је испрана од остатака средства најмање три пута.

Овај отпад је забрањено спаљивати, бацати у комунални отпад или у природу, закопавати или на неки други неодговарајући начин уништавати. Амбалажу је потребно одмах након њеног пражњења добро испрати и одложити на безбедно место на Вашем имању до њеног преузимања.

Амбалажу грађани могу да предају 18.јуна 2020. године, и то : у Темерину (Магацин ЈКП "Темерин" - Телеп ) од 08 до 11 часова и у Сиригу (код  старе пијаце) истог дана од 11.30 до 13.00 часова.

{ 11.06.20}
Kategorija: Чистоћа
 
Страна 1 од 4