gototop
Srpski latinicaSrpski ćirilicaMagyar

Брзи линкови

pratite nas na facebook u 3
jkp_temerin_plan_odnosenja_smeca
jkp_temerin_raspored_sahrana
Informacije o obustavi isporuke vode
jkp_temerin_red_voznje
jkp_temerin_temerinski_bazen
jkp_temerin_sportska_hala
jkp_temerin_sistem48
Да ли сте задовољни изгледом и функионалностима нашег сајта?
 
Parking servis

          Dugogodišnja nastojanja  lokalne samouprave da se pijačni trg i najuži centar opštine uredi u smislu regulacije saobraćaja i efikasnog vršenje funkcije administrativnog , saobraćajnog i trgovačkog centra,  realizuju se u etapama. Posle uklanja nelegalnih ugostiteljskih i prodajnih obejakata, izmeštanja pijace i uređenja platoa na kome je ranije bila pijaca , formiran je parking prostor sa 48 mesta za parkiranje.
         Osnovna zamisao je da se u početku sa ovim parking prostorom koji se nalazi u ulici Petefi Šandora od ugla ulice Novosadske do ugla Prvomajske ulice,   eliminišu gužve ,saobraćaj  u užem centru učini  bezbedniji  , a građanima  koji poslom dolaze u centar opštine omogući da na legalan i bezbedan način parkiraju svoja motorna vozila.
         Od 15.juna 2013.godine zaživeo je u sastavu JKP „Temerin“ Temerin  Paking servis sa zadatkom  da realizuje  Odluke SO Temerin o naplati parkinga  .Cena korišćenja parkinga iznosi 30 dinara  za svaki započeti sat , a mogu se po ceni od 120 dinara motorna vozila parkirati u toku celog dana, odnosno radnim danom od 7 do 20 časova, a subotom i nedeljom od 7 – 13 časova . Naplata parkinga  se vrši putem SMS poruka i kupovinom parking karti koje se prodaju na vidno obeleženim mestima u neposrednoj blizini parkirališta.
        Planira se u dogledno vreme,  proširenje mesta za parkiranje i na drugim lokacijama  , prvenstveno u širem centru opštine jer za to nesumnjivo postoje potrebe.