gototop
Srpski latinicaSrpski ćirilicaMagyar

Брзи линкови

pratite nas na facebook u 3
jkp_temerin_plan_odnosenja_smeca
jkp_temerin_raspored_sahrana
Informacije o obustavi isporuke vode
jkp_temerin_red_voznje
jkp_temerin_temerinski_bazen
jkp_temerin_sportska_hala
jkp_temerin_sistem48
Да ли сте задовољни изгледом и функионалностима нашег сајта?
 
Sportska hala

Sportska hala u Temerinu je izgrađena 1982. godine i od tada je po broju korisnika najeminentniji višenamenski sportski objekat u opštini Temerin.

Blizina Starog parka  sa trim stazom i blizina bazenskog kompleksa Sportskoj hali daje dimenziju sportskog centra sa još nedovoljno iskorišćenim potencijalima za pripreme sportskih ekipa iz bližeg i daljeg okruženja, kao i organizaciju značajnijih sportskih takmičenja.

U prostor ispod tribina smešten je bife koji sa kuhinjom "brze hrane" i velikim asortimanom svih vrsta pića obezbeđuje potrebnu ugostiteljsku ponudu. U sastavu bifea je dvostazna automatska kuglana koju  koriste rekreativci za treninge i sprovođenje takmičenja u okviru Radničko-sportskih aktivnosti, a popularnost i tradicija ovog sporta u našoj sredini rezultira time da su svi termini za rekreaciju i takmičenja rezervisani.

Objekat Sportske hale pod svojim krovom raspolaže sa  ukupno 3.000 m2 korisne površine od čega Velikom salom površine 1.300 m2, dve male sale dimenzija 10 x 20 m, 8 svlačionica sa tuševima i sanitarnim čvorom, kabinetinima za nastavnike (2), šah salom, pres salom, spravarnicom i sanitarnim čvorom za posetioce kao i prostorijama za administrativnio i pomoćno-tehničko osoblje Službe.

Danas objekat sportske hale kroz nastavu fizičkog vaspitanja i vannastavne aktivnosti koju realizuju OŠ "Petar Kočić" i STŠ "Lukijan Mušicki" koristi oko 1.500 učenika, a večernje termine radnim danima kao i u dane vikenda brojni Klubovi za trenažni proces i odigravanje utakmica.

Uslovi koje obezbedjuje ovaj objekat doprineli su velikim sportskim uspesima naših rukometnih, džudo, stono-teniskih klubova koji su upravo pod krovom sportske hale dosegli do najelitnijih rangova takmičenja, ali i titule državnih prvaka (STK "FKL").

Eventualne slobodne termine za rekreaciju, da li slobodnu kroz iznajmljivanje termina (mali fudbal, košarka, odbojka) ili kroz Radničko-sportske igre u malom fudbalu, koriste građani opštine Temerin, a izuzetna funkcionalnost, tehnička ispravnost i higijena objekta omogućuje organizaciju i drugih javnih manifestacija: školskih, kulturnih, zabavnih, estradnih, sajamskih...

Sve informacije u vezi sa dešavanjima u sportskoj hali (npr. raspored utakmica, raspored i rezultati utakmica u radničko - sportskim igrama, raspored održavanja raznih turnira i manifestacija i sl.) možete dobiti klikom na brzi link naše rubrike "Aktivnosti u sportskoj hali".