gototop
Srpski latinicaSrpski ćirilicaMagyar

Brzi linkovi

pratite nas na facebook u 3
jkp_temerin_plan_odnosenja_smeca
jkp_temerin_raspored_sahrana
Informacije o obustavi isporuke vode
jkp_temerin_red_voznje
jkp_temerin_temerinski_bazen
jkp_temerin_sportska_hala
jkp_temerin_sistem48
Da li ste zadovoljni izgledom i funkcionalnostima našeg sajta?
 

Очитавање водомера за обрачун и наплату  мајске  потрошње воде почеће у понедељак, 18. маја 2020. године. Молимо грађане, кориснике услуга нашег Предузећа, да инкасантима омогуће приступ водомерима ,а у ситуацији да то нису у могућности сами очитају водомер и стање доставе на већ уобичајене начине: попуне и у Управну зграду ЈКП-а доставе образац обавештења које им инкасанти оставе или  стање јаве на телефон ЈКП-а 021/843-666 .

{ 18.05.20}
 

Служба водовода ЈКП -а ће данас ( понедељак, 18.05.2020. године ) од 10 часова  изводи радове на водоводној мрежи у Бачком Јарку.  За време трајања радова снабдевање водом ће бити  обустављено . По окончању радова водоснабдевање ће бити нормализовано.

{ 18.05.20}
 

Од уторка, 06.05.2020.године врши се подела и наплата априлских рачуна за основне комуналне услуге. На грађане апелујемо да рачуне плаћају инкасантима код својих кућа, а наравно, плаћањем у року назначеном на рачуну остваре и попуст од 5% на износ задужења који ће бити исказан на следећем рачуну. Кориснике наших услуга подсећамо да за рачуне који су у подели ( априлске ) нису очитавани водомери ( осим код потрошача који су то сами урадили ) због трајања ванредног стања условљеног епидемијом вируса КОРОЛА ,  него је потрошња воде обрачуната на основу просека потрошње у прошлој години. 

Од понедељка, 11.05.2020.године грађани ће за разлику од предходног периода ( трајања ванредног стања ) рачуне моћи да плаћају и на благајни ЈКП-а , уз поштовање прописаних ванредних мера хигијене Министарства здравља РС Србије ( коришћење  заштитне маске, држање прописане физичке дистанце од 2 метра....).

{ 08.05.20}
Kategorija: О nama
 

Службе ЈКП " Темерин " Темерин ће за време празничних дана , од 01. - 03. маја 2020.године ( петак - недеља  ) радити у следећем режиму:

- Служба чистоће ће кућно смеће сакупљати и одвозити  у петак, 01.маја  2020.године кад ће и депонија чврстог комуналног отпада бити отворена ,

 - остале виталне делатности ЈКП-а  : водоснабдевање, производња и дистрибуција топлотне eнергије, канализација ће се за време првомајских празника обављати редовно у режиму дежурстава.

 

 

{ 30.04.20}
Kategorija: О nama
 

На основу Одлуке Владе Републике Србије, Директор ЈКП "Темерин" је донео

                                    О   Д   Л   У   К   У

да пијаце на територији општине Темерин почну са радом, односно буду отворене од 23.04.2020.

 

 1. Радно време пијаца је до даљег од 600 до 1300 часова, без нарушавања забране кретања током ванредног стања.

 2. Наплата дневне таксе за пијачна места и тезге ће се вршити по важећем ценовнику ЈКП „Темерин“.

 3. Закупци имају право на заузеће тезге и пијачног места по важећем Уговору, уз обавезу поштовања безбедносне смернице о обавезном размаку, као и других смерница, које ће добити од редара.

 4. Закупци тј. продавци су обавезни да носе заштитне маске и рукавице. Купци не могу ући на простор пијаце без заштитних маски и рукавица.

 5. Купци и продавци, који се не буду придржавали безбедносних правила, као и смерница, које добију од редара, биће моментално удаљени са простора пијаце.

 Одлука о отварању пијаца важиће до даљег, о промени ове одлуке или новом режиму рада, ЈКП ТЕМЕРИН ће благовремено обавестити јавност.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               Д и р е к т о р 

Светомир Стојановић, дипл. правник с.р.

 

 

{ 22.04.20}
Kategorija: Tržnica
 
Strana 1 od 5