gototop
Srpski latinicaSrpski ćirilicaMagyar

Брзи линкови

pratite nas na facebook u 3
jkp_temerin_plan_odnosenja_smeca
jkp_temerin_raspored_sahrana
Informacije o obustavi isporuke vode
jkp_temerin_red_voznje
jkp_temerin_temerinski_bazen
jkp_temerin_sportska_hala
jkp_temerin_sistem48
Да ли сте задовољни изгледом и функионалностима нашег сајта?
 
Радови на водоводној мрежи
ПЛАНИРАНИ РАДОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У ТЕМЕРИНУ - 15. ОКТОБАР 2019.ГОДИНЕ

Служба водовода  ЈКП-а  ће у уторак, 15.10.2019. године изводити радове на санирању хаварија на водоводној мрежи у Темерину , улица Новосадска  испред броја 112 ( Стара Ђурђево ) . За време извођења радова који почињу у 9 часова, без воде ће бити корисници у ближој околини наведене локације 

 
ПЛАНИРАНИ РАДОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У ТЕМЕРИНУ - 02. ОКТОБАР 2019.ГОДИНЕ

Служба водовода  ЈКП-а  ће у среду, 02.10.2019. године изводити радове на санирању хаварија на водоводној мрежи у Темерину , улица Цигларска  испред броја 20. За време извођења радова који почињу у 10 часова, без воде ће бити корисници у ближој околини наведене локације 

 
ПЛАНИРАНИ РАДОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У ТЕМЕРИНУ - 25.СЕПТЕМБАР 2019.ГОДИНЕ

Служба водовода  ЈКП-а  ће у среду, 25.09.2019. године изводити радове на санирању хаварија на водоводној мрежи у Темерину , улица Змај Јовина испред броја 32. За време извођења радова без воде ће бити корисници у ближој околини наведене локације.

 
ПЛАНИРАНИ РАДОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У ТЕМЕРИНУ - 23.СЕПТЕМБАР 2019.ГОДИНЕ

Служба водовода  ЈКП-а  ће изводити радове на санирању хаварија на водоводној мрежи у Темерину  на углу улица Пролетерске и Јожеф Атиле. За време извођења радова без воде ће бити корисници у ближој околини наведене локације.

 
ПЛАНИРАНИ РАДОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У ТЕМЕРИНУ - 19.СЕПТЕМБАР 2019.ГОДИНЕ

Служба водовода  ЈКП-а  ће изводити радове на санирању хаварија на водоводној мрежи у Темерину ( на темеринском Телепу ), улица 3. крајишка пролетерске бригаде , испред броја 19.За време извођења радова без воде ће бити корисници у ближој околини наведене локације.

 
Страна 1 од 82