РАСПОРЕД САХРАНА ТРЕНУТНО НИЈЕ ДОСТУПАН

Поштовани посетиоци, секција РАСПОРЕД САХРАНА је тренутно ван функције и није доступна у менију сајта, зато што је претрпела неповратну штету од стране злонамерног софтвера, којим су на наш сајт продрли нама још увек непознати починиоци. Успели смо да се одбранимо и сајт је сада апсолутно безбедан и функционалан.
С обзиром да се на претраживачу Google још увек појављују „слике“ те секције из времена пре напада, или из самог напада (а ми то не можемо да изменимо), при чему преусмеравају посетиоце на неке сасвим треће интернет локације, потребно је да урадите поновно учитавање тј. рефреш (refresh) претраге и да овде, на сајту, такође урадите рефреш. Ово добронамерно саветујемо свим мало неискуснијим корисницима интернета, да не би били довођени у заблуду старим и неважећим резултатима претрага.
Сви заинтересовани по питању распоред сахрана, али и било чега другог из домена надлежности и рада ЈКП „Темерин“, у секцији КОНТАКТ нашег сајта могу пронаћи одговарајуће бројеве телефона, као и форму за дирактан контакт.
Хвала на разумевању.